Een werkplek

Naast de modelspoorbaan heb ik een soort werkplek gemaakt. Een simpel soort kast. Twee zijkanten, een achterkant, een werkblad en een bovenkant. Twee kubussen bovenop bovenop en aan elkaar eigenlijk. De onderste, daar kan ik wat dozen met materiaal opslaan. En de bovenste is mijn werkplek. Lekker wit geschilderd van binnen, LED verlichting er in, en alle klein materiaal in een overzichtelijke achterwand. Een lekker stekje om te priegelen dus. En natuurlijk met voldoende aansluitingen voor soldeerbout, airbrush en alle andere dingen waar je niet zonder kunt.

Mijn werkplek startklaar
En ik heb er ook een soort deur voor gemaakt, zodat de rommel uit het zicht kan.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *